[2019-05-23] Boxholm har mycket goda förutsättningar för produktion av lokal mat – Boxholms Ost, Tistelvinds surkål, Bleckenstads Morotsmarmelad, Tumbo Lamm och Malexander Eko-lantbruks nötkött är bara några exempel.
Hur kan vi stötta redan existerande producenter och skapa förutsättningar för att fler ska komma till?
Kom till Bjursdalens Stora samlingssal den 23/5 klockan 18.00 – 20.30 och lyssna på och diskutera med varandra och våra gäster:
• Magnus Ek, riksdagsman Centerpartiet Östergötland. EU och den lokala livsmedelsproduktionen. Hur kan man ursprungs-skydda ett lokalt varumärke?
• Jesper Lindstrand, Östgötamat. Lokala producenter, butiker och restauranger stärker tillsammans det östgötska varumärket. Hur kan det komma till nytta i Boxholm?
• Anna Jamieson, Naturbeteskött från Östergötland. Kan man bry sig om klimat och miljö och ändå äta kött? Är det någon skillnad på kött och kött?
VAR? |
---|
Trivselhuset Bjursdalen, Söderleden 9, Boxholm |
NÄR? |
2019-05-23 |
KLOCKSLAG? |
18.00 – 20.30 |
KOSTAR DET NÅGOT? |
---|
Gratis |
ARRANGÖR |
---|
Centerpartiet i Boxholm |
KONTAKTPERSON |
Anna Jamieson |
TELEFON |
076-765 77 40 |
anna.jamieson@centerpartiet.se |
https://www.facebook.com/events/2238403203142285/ |